17 Ocak 2011 Pazartesi

Pastamız bir şahane...

Haftalardır heyecanla beklediğimiz gün geldi de geçti bile. Bilgisayar başına geçip yazmak istedim ama evde bir dolu iş beni beklediğinden bu mümkün olmadı.
Arda'nın doğum günü partisini pazar günü yaptık, heyecanı haftalar önceden vardı dedim ya cumartesi günü Arda için en heyecanlı günüydü sanırım çünkü pastasını almaya gidecektik. Saat 21:00 gibi almaya gideceğimiz için Arda'ya gün geçmek bilmedi. Saati geldiğinde arabamıza maaile atladık ve yollara düştük. Pastamızı alacağımız yer karşıdaydı, yarım saat sonra Deniz'in Mutfağı'ndaydık. Kapıyı şahane pastamızı yapan tatlı kadın, kucağında bir tane bebek ve yanında bebeğin ablasıyla açtılar. Şaşırdım tabiki
-İki çocukla bu iş nasıl oluyor. dedim
-İki değil üç çocuk demez mi?!
-Üç mü? Maşallah harikasınız.
Ben pastamızı kapıdan alırız diye hayal ediyordum ama Arda'yı da görünce bizi içeriye pastamızın yanına davet ettiler. Girdik içeriye.

Arda pastasıyla karşılaştığında sanırım bir kaç saniye ağzı açık seyretti. Sonra sağını solunu inceledi. Pastacı teyzesi neler yaptığını anlattıkça bizimki daha da bir mest oldu tabi.
Bu arada sadece Arda değildi ağzı açık kalan ben de çok beğenmiştim. Ayak üstü sohbetten sonra artık pastamızı alıp çıkmaya hazırlanıyorduk ki . Arda'ya bir de arkadaşlarına dağıtması için kurabiye verdiler.
-Aklın kalmasın diye sana üzerinde Transformers resimler olan kurabiler yaptım.(Aslında biz arabalı mı yoksa Transformers'lı mı yapsak karar  verememiştik.)
Bu ince düşünce bizi çok mutlu etti.
Deniz'in Mutfağında hizmet sınırsız, eşi de sağolsun arabaya kadar pastamızı taşıyarak bize yardım etti.
Yola koyulduk ama pastamızın başına bir şey gelir mi diye karşıya geçene kadar meraklandık durduk. Hepimizin aklı bagajda duran pastadaydı sanırım.
Eve gelince bu boyutta bir pastayı nasıl dolaba koymalı diye evirdim çevirdim, sonunda kutusunu söküp, iki de raf çıkarttıktan sonra pastayı kazasız belasız buzdolabına koyabildim.
Geldik pazar gününe...
Sabah uyandık, hazırlandık, çıktık. Yağmur yağıyordu şansımıza. Pastamız, arabaya ulaşana kadar yağmur damlalarından nasibini aldı ama Allahtan birşey olmadan parti mekanımıza ulaştık.
Bundan sonra Arda ve arkadaşları güzel bir şekilde eğlendiler. Top havuzundan , sinemaya, sinemadan resim çizmeye derken hiç yerlerinde durmadılar. Yemek zamanı da  afiyetle yedikleri yemeklerinin üstüne de şahane pastamız gelince her şey tam süper oldu :) Arda sevinçle mumları üfledi, pastasını kesti. Her bir arkadaşına arabalardan da verdik hapur hupur yediler. Ohh afiyet olsun.
Güzel oğlum, iyi ki doğdun. Hayatın Deniz'in Mutfağı'ndaki pastalar kadar renkli ve tatlı geçsin.

8 yorum:

  1. nice mutlu senelere.

    YanıtlaSil
  2. Çok teşekkürlerr :)

    YanıtlaSil
  3. pasta muhteşem yalnız...nice mutlu yaşları olsun...

    YanıtlaSil
  4. ne güzel bir gün olmuş.Pastaya bayıldım.Eminim Yamaç görse oda bayılır.Bizim doğum günümüze de gün kaldı bakalım biz neler yapacağız..
    Sevgiler..

    YanıtlaSil
  5. Umut hanım,bende çok teşekkür ederim.Sizi ve Arda yı tanıdığım için mutluyum.Birsüperanneikisüperçocuk:)

    YanıtlaSil
  6. Neşelihaller: Teşekkür ederiz. Pasta gerçekten çok güzeldi
    Yaruze: Size de şimdiden kolay gelsin. Yeni yaşı kutlu olsun çocuğunuzun

    YanıtlaSil
  7. bebislerinle nice mutlu senelere. ufff pastaa süper görünüyor.

    YanıtlaSil

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers