14 Ocak 2011 Cuma

Sevdiğim sayııı altıı!

Arda'nın doğum günü hafta içine denk geldiği için bu güne özel bir şey düşünmedik. Okulda arkadaşları onun için resimler yaparlar, öğretmeni de minik bir hatıra verir mutlaka. Asıl partimiz pazar günü olacak.
Arda haftalardır ben okulda arkadaşlarıma bir şeyler vermek istiyorum diyordu. Verilebilecek en güzel şey de kurabiye olur dedik. Benim üniversiteden bir arkadaşım var, İpek. Çok güzel kurabiyeler ve pastalar yapıyor.
 Balıkesir'de yaşıyor bu işe yeni başladı. Butik bir pastane açıyor, bu aralar onun heyecanını yaşıyor kendisi. Ben çok iyi yerlere geleceğine inanıyorum. Siparişler yağsın dükkanına inşallah. :)
 İpek'ten Arda için kurabiye yapmasını istedik, Arda'nın nasıl bir kurabiye istediğine karar vermesi de uzun sürdü. En sonunda kararı verdi
-Altı (6) şeklinde, renk renk üzerinde Arda yazsın ve kalp olsun. (Sevgi dolu çocuk)
İpek kurabiyeleri dün gönderdi, çok güzel olmuşlar. Kokuları süperdi tarçınlı zencefilli... ııımmm...Yememek için kendimi zor tuttum.
Bugün Arda'nın çantasına yerleştirdik, mutlu mutlu gitti okula.
Arkadaşım, ellerine sağlık. Seninle Arda'nın ve Duru'nun daha nice özel gün kurabiyelerini yaparız inşallah.

3 yorum:

  1. Afiyet Bal şeker olsun Ard ve arkadaşlarına...Onları mutlu etmek herşeye bedel..:) Yeni yaşı mutlu ve sevgi dolu,sağlıklı geçsin..Sevgiler cnm..

    YanıtlaSil
  2. <Merhaba, bloğunuzu daha önce nasıl keşfetmemişim? Minişinizin doğumgünü kutlu olsun...kurabiyeler de nefis görünüyorlar hani...

    sevgiler

    YanıtlaSil
  3. Çok yeniyim blog aleminde ondandır :) Çok teşekkürler

    YanıtlaSil

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers