10 Ocak 2011 Pazartesi

Bir Dolap Kitabı olan çok İyi Cüceler

Geçenlerde Bir Dolap Kitap adlı siteden bahsetmiştim. Onların uzun zamandır planladıkları bir aktivite vardı dün. Okurları arasından şanslı olan (yanlış hatırlamıyorsam 71 kişiydi) kişilere hediye kitap verdiler, bunu da İyi Cüceler adlı şirin mi şirin bir kitabevinde yaptılar. Çekiliş için hazırlıklarını ben sitelerinden takip ediyordum. Yazılarına zaten bayılıyorum, bir de kendilerini göreyim hem de oğlum biraz kitap kokusu alsın diye hiç üşenmedim, Çağdaş'a rica ettim, Avrupa yakasından kalktık gittik. Arabaya park yeri bulamadığımız için Çağdaş bizi dışarıda bekledi.
Arda'yla içeri girerken ilk izlenimim mekanın çok sıcak bir havası olduğuydu. Sol tarafta bir ağaç ev, yanında bir masa dolusu kurdelelenmiş( Banu tarafından) kitap, yanında Banu ve Yıldıray. Sağ tarafta çeşitli kitap ve oyuncakların olduğu vitrin. Ortaya doğru bir sütun, üstünde Banu'nun Moli ve Olaf'ının resimleri. Duvarlardaki raflarda çeşit çeşit kitaplar...
Paltolarımızı askıya astıktan sonra Arda ağaç eve koşturarak girdi, ben de Banu ve Yıldıray'la tanışmak için yanlarında aldım soluğu. Aslında bu tip konularda genellikle çekingenimdir, kendimi tanıttım, heyecanlıydım. O kadar cana yakın bir hoşgeldin oldu ki, heyecan falan kalmadı, iyi ki gelmişim dedim içimden. Onlar da benim kadar heyecanlıydı  kısa da olsa samimi bir sohbet gerçekleştirdik.  Çekiliş torbaları hazır, kitaplar hazır, son kontroller de tamamdı, kura çekmeyi bekliyorlardı.
Bu arada tanışmayı çok arzu ettiğim Blogcu Anne Elif'le de karşılaştık. O da çok samimiydi, çocukları ve eşiyle gelmişti. Deniz kitapları karıştırırken , Derin  de emekleme çalışmalarına devam ediyordu.
 Banu ve Yıldıray kura çekimi başlamadan önce kısa bir  konuşma yaptılar, İlk İsmi Banu çekti ve gerisi de hızlı bir şekilde oldu, bitti. Bize malesef kitap çıkmadı. Ama olsun orada olmak güzeldi. Çıkarken Arda'ya  iki çizim kitabı aldık. Banu ve Yıldıray'a bu güzel günü organize ettikleri için teşekkür ettik ve ayrıldık.
Bu arada sayfalarındaki çekilişle ilgili yazılarında beni de unutmayıp teşekkür etmişler. Beni çok mutlu ettiler. Ben de buradan onlara ve güzel yazılarıyla tanışmamı sağlayan Blogcu Anne'ye çok teşekkür ederim. İyi Cüceler sizi de unutmadım tabi, kitabeviniz çok şirin, her kitaba atladım desem yeridir. Yine de çok karıştıramadım, malum iki çocuklu olunca bazı şeyler zorlaşıyor. Sevgiler hepinize...
Not: Eklenmiş resim onların Facebook sayfasından alınmıştır, izin almadan koydum ama umarım bir yanlış etmemişimdir.

4 yorum:

  1. merhaba,
    Keyifli bir blog daha,o halde hemen izlemeli;)
    Bizede bekleriz,
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. Sevgili Umut, ne iyi ettiniz de geldiniz.
    Teşekkürler!! :)

    YanıtlaSil
  3. Çok teşekkürler, beğendiğinize sevindim :)

    YanıtlaSil
  4. Banu, gerçekten ne iyi ettik. Bi daha yapın yine geliriz :)

    YanıtlaSil

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers